Crònica de la 7ª Jornada Lliga catalana

Crònica de la 7ª Jornada Lliga catalana

 

La 7ª jornada de la lliga catalana es va disputar amb tota normalitat, i el nostre equip va guanyar 0-8 a les instal·lacions del C.B.Mataró, mantenint d’aquesta manera el liderat del grup B de la primera divisió catalana. A falta de 3 jornades l’equip sabadellenc només necesita un punt per consolidar la primera plaça del grup i accedir a semifinals.

Debut de Pedro Muñoz:


Aquesta 7ª jornada va servir perque el nostre jugador Pedro Muñoz «Pedrito» debutés en la competició, i tot i no fer un partit brillant va resoldre el match guanyant d’una carambola.

«Pedrito» va tenir un partit relativament fàcil, però amb el handicap que feia molts mesos que no jugava de competició oficial i aixó sempre pesa, però va ser al final del partit on amb dues caramboles de «gran mestre» va demostrar que és un jugador amb projecció i talent per formar part d’un equip com el del casinet.

En la mateixa ronda, Cesar Mas, resolia un partit que nomes va tenir un nom i que desprès de passar uns inicis una mica»dubitatius» amb el material, va aplicar-se i va guanyar el partit amb facilitat, aconseguint aixi la seva 7ª victoria consecutiva en aquesta lliga.

 

pedrito_muoz

(Debut amb triomf de Pedrito Muñoz)

 

La 2ª ronda sense història:

En la segona ronda de joc entraven els nostres num. 1 i 2, Ricardo Garcia i Mia Mas. Els partits van ser una mica grisos, sense molta xispa i amb poc feeling amb el billar, cosa que va dificultar les grans tacades i la continuitat en el joc, però que van ser suficients per guanyar els seus partits amb un resultat molt ampli.

Aixi doncs, el nostre equip està a un pas de classificar-se per les semifinals que es disputaran els dies 27 i 28 de novembre, amb l’equip que quedi segon del grup A, on possiblement el Dany’ells de Mollet o el C.N Reus Ploms seran els rivals a batre.

Deixa un comentari