Torneig sub-12 de Nadal de la S. Coral Colón

Torneig sub-12 de Nadal de la S. Coral Colón

Crònica d’Albert Reginaldo. 

El dia 21 de desembre de 2010, a la sala d’escacs de la Societat Coral Colón de Sabadell, varis nens en edat escolar entre 7 anys i 12 anys van participar al Torneig de partides llampec de Nadal de la SCC de Sabadell 2010. Van assistir-hi unes 35 persones entre pares, nens i companys del club.

 
El Director del torneig va ser en Manel Martinez Arcas que, amb la col·laboració d’Albert Reginaldo, també van ocupar-se del arbitratge.

Hi va haber premis per tots els participants. 5 trofeus, torrons i neules per a tots els participants.

 
La classificació final va ser la següent: 


Rank

SNo.

Nombre

Pts

1

2

Felipe Adrian

7

2

1

del Peral Juan

6

3

3

Martinez Sergio

5

4

4

Rama Max

4

5

6

Casado Luis

3

6

8

Puig Marc

3

7

10

Ruz Oscar

8

5

Batista Oriol

2

9

9

Reyes Xavier

10

7

Lopez Ivan

1

 

El torneig, va ser un suiss a 7 rondes. Com podem observar, el jove jugador Adrián Felipe, del Col·legi Agustí Serra i entrenat per Josep Espau, va aconseguir el 100% del punts fent un excel·lent torneig, i va assolir la primera posició en la competició.

En segona posició va quedar Juan del Peral, el jugador del Col·legi Claret, entrenat per Manel Martinez Arcas, que va aconseguir 6 punts, fent un excelent torneig i només cedint un punt a Adrián Felipe.

En tercera posició, el jugador primerament del Pau Casals i entrenat per Albert Reginaldo, i posteriorment jugador de la Societat Coral Colón, entrenat per el MI Juan Mellado, amb només 8 anys “el petit Sergio”, que va aconseguir marcar la diferencia amb 5 punts de 7 posibles.  

A continuació algunes fotografies de l’event:

 

nios1 nios2
nios3 nios4
nios5 nios6
nios7 nios8
nios9 nios10
nios11 nios12

 

 

Esperem que l’any que vé es pugui repetir, i esperem tota la col·laboració posible, tant de pares, nens, coordinadors, entrenadors i companys del club.  

Bones Festes

Deixa un comentari