Carlos Crespo guanya el «Ciutat de Palma»

Carlos Crespo guanya el «Ciutat de Palma»
Crespo

 

TROFEU «CIUTAT DE PALMA» 

 

Palma de Mallorca

(20 i 21 de gener 2011)


Campió: Carlos Crespo

  Semifinalista: Josep Maria Mas 

Quartfinalista: Ricardo García

 

Del 21 al 22 de gener de 2011 a les instal·acions de la Federació de les Illes Balears de Billar es va celebrar el Trofeu Ciutat de Palma de Mallorca de billar a tres bandes, organitzat per l’Associació Billar Palma, amb la participació de 12 jugadors, dels quals tres eren els billaristes de la Societat Coral Colón: Carlos Crespo (campió del torneig), Josep Maria Mas i Ricardo García.

Es van jugar 19 partides, amb un total de 1.398 caramboles realitzades en 1.468 entrades i una mitjana general de l’Open de 0,952. La sèrie major (12 caramboles) i la millor mitjana general (1,196) van ser fetes per Josep Maria Mas.

CiutatPalma2011_12jugadors

Els 12 jugadors participants de la competició, d’esquerra a dreta: Raul Hernández, Miguel Gelabert, Fernando Frau, Pedro Paredes, Ricardo García, Joan Vicens, Alain Lagüe, Jose Maria Mas, Murat Akbiçak, Carlos Crespo, Antonio Rossello i Jordi Crespo.

 

A continuació els resultats i desenvolupament del trofeu:

CiutatPalma2011

Deixa un comentari