Àlvar Alonso Sots-Campió de Catalunya 2011

Àlvar Alonso Sots-Campió de Catalunya 2011

 

Àlvar Alonso Sots-Campió Absolut de Catalunya

 

Des del dissabte 14 de Maig, i fins el següent dissabte 21 de Maig, es va celebrar en els salons del Gran Hotel Verdi **** de Sabadell el Campionat Individual Absolut de Catalunya. Aquest Campionat fou organitzat per la Societat Coral Colon conjuntament amb la Federació Catalana d’Escacs i amb el suport de l’excel·lentíssim Ajuntament de Sabadell.

En el format d’eliminatòries a doble partida, i amb espectaculars partides de desempat en cas d’acabar amb el resultat d’1 a 1, 16 jugadors van prendre part en aquest campionat amb l’objectiu de coronar-se successors del vigent campió, el Gran Mestre Jordi Magem que milita en el primer equip de la Societat Coral Colon, que malauradament aquest any no ha pogut defensar el seu títol. La Societat es va veure representada enguany pel jove Àlvar Alonso, també jugador del primer equip i que partia amb el número 4 de rànking.

Els espectadors que varen apropar-se a l’Hotel Verdi, varen poder gaudir en directe de l’espectacle ofert pels millors jugadors catalans del moment. A la sala hi trobaren també una pantalla gegant per a seguir còmodament les partides, que corresponia també a la retransmissió que s’oferia en directe per internet per a tot el mon escaquistic.

L’ Àlvar Alonso es va classificar per la final, després d’eliminar al Mestre Català Didier Fernàndez a vuitens de final i al Gran Mestre Internacional del Sestao Alfons Romero Holmes a quarts de final.

A Semifinals va eliminar a un dur rival, el número 1 del torneig el també jove Gran Mestre de la Unió Gracienca d’Escacs Daniel Alsina pel resultat final de 1½ a ½, derrotant-lo brillantment en la segona partida conduint les peces negres, després d’haver signat taules en la primera del dia anterior.

En la gran final, disputada el divendres a la tarda i el dissabte al matí, no va poder amb el Gran Mestre Internacional del Montcada Marc Narciso Dublan just guanyador d’una final igualda, després de caure derrotat en la primera partida on tornava a portar les peces negres i no podent passar de l’empat en la segona amb les peces blanques. De tota manera, Felicitats pel Campió !!! i  una Enhorabona per la gran actuació del nostre jove jugador.

 

 

Si voleu consultar l’actuació del representant de l’entitat podeu clicar en el següent enllaç:

 

Àlvar Alonso Rosell

Alvar_Copa_2011

 

 

Aquí us deixem algunes fotografies del Campionat:

 

Absolut2011_Final Absolut2011_Final2
Absolut2011_TercerQuart Absolut2011_Trofeus
Absolut2011_Sala Absolut2011_Alvar
Absolut2011_Pantalla Absolut2011_Retransmissio

 

 

 

Trobareu més informació a la web del torneig ==> aquí

Informació a Chess-Results ==> aquí

Les partides en directe ==> aquí

Deixa un comentari