FINALITZAT!!! IV Obert Int. Sabadell

FINALITZAT!!! IV Obert Int. Sabadell

 

Des del 10 fins al 18 d’agost la Societat Coral Colon de Sabadell ha organitzat el IV Obert Internacional d’Escacs «Ciutat de Sabadell», component del VIII Circuit Català d’Oberts Internacionals 2011, en les immillorables instal·lacions del Casal Pere Quart situat a la Rambla número 69.

 

En horari de tarda, a partir de les 17h, descansant el dissabte 13 i amb ronda matinal el dilluns 15 (a les 10h) un centenar de jugadors s’han dividit en dos grups per a disputar un torneig per sistema suís (on els jugadors s’enfronten entre sí segons la puntuació obtinguda i no queden mail eliminats) a nou rondes.

 

Hi hem pogut trobar jugadors representant 10 països diferents: Alemanya, Cuba, Dinamarca, Espanya, Índia, Itàlia, Lituània, Perú, Ucraïna i Veneçuela. Cal destacar també la presència de joves jugadores titolades que han disputat un gran torneig.

 

En el grup A, la victòria final, amb 7 punts sobre els 9 possibles, ha estat pel Gran Mestre veneçolà Eduardo Iturrizaga imposant-se per desempat al Gran Mestre cubà Omar Almeida que milita en les files del primer equip de la Societat Coral Colon. El podi d’honor el completa el també Gran Mestre cubà Yuri González. No és fins al lloc vuitè que trobem al primer jugador català, en aquest cas el Mestre Internacional Lluís Maria Perpinyà, jugador també del primer equip de la Societat Coral Colon.

 

En el grup B, el guanyador ha estat un altre jugador de la Societat Coral Colon, el jove Francisco Fernández Aguilar que també per desempat, després de sumar 7 punts en les 9 rondes disputades, s’ha imposat al jugador de l’Ampolla, Samuel Bru. En tercera posició s’ha classificat el jove jugador del Mollet, Javier Morais.

 

Cal destacar el bon comportament de tots els participants en el torneig així com el bon ambient regnant en totes les jornades, que units a la comoditat de les instal·lacions cedides per l’Ajuntament de Sabadell fan sens dubte que aquest torneig s’hagi de tenir molt en compte de cara a les properes edicions.

 

El proper torneig d’escacs que organitzarà la Societat Coral Colon es disputarà el proper diumenge 11 de Setembre en el mateix local però en format d’escacs actius (partides de 20 minuts) jugant-se tot el torneig en un sol dia començant a les 10 del matí.

 

Aquí teniu algunes imatges de la sala de joc:

 

obert_sala_circuit obert_sala_halcon
obert_sala_hotel obert_sala_ajuntament
obert_sala_fundacio_esport obert_sala_generalitat

 

Podeu consultar tota la informació del torneig des d’aquesta mateixa web, en l’ Apartat Torneigs Estiu 2011

 

Per gentilesa de Joan Manel Marches, us podem oferir un butlletí diari amb tota la informació de cada ronda:

 

butlleti1 butlleti2 butlleti3
butlleti4 butlleti5i6
butlleti7 butlleti8 butlleti9

Deixa un comentari