FINALITZAT!!! VIII Diada de Sabadell

FINALITZAT!!! VIII Diada de Sabadell

 

El passat 11 de setembre la Societat Coral Colon de Sabadell va organitzar la VIII Diada d’Escacs Actius de Sabadell, component del VIII Circuit Català d’Oberts Internacionals 2011, en les immillorables instal·lacions del Casal Pere Quart situat a la Rambla número 69.

 

En horari de matí i tarda, a partir de les 10h, un centenar de jugadors han disputat en un sol grup un torneig per sistema suís (on els jugadors s’enfronten entre sí segons la puntuació obtinguda i no queden mail eliminats) a nou rondes i en modalitat d’escacs actius (els jugadors disposen de 15 minuts, més 5 segons per jugada, per a realitzar tots els moviments).

 

Hi hem pogut trobar jugadors representant 8 països diferents: Alemanya, Andorra, Anglaterra, Colòmbia, Cuba, Espanya, Perú i Suïssa. 

 

La victòria final, amb 7.5 punts sobre els 9 possibles, ha estat pel Mestre Internacional gallec David Lariño, que juga en el Montcada, imposant-se per desempat al Mestre Fide cubà Rolando Alarcón. El podi d’honor el completa el també Mestre Fide cubà Hèctor Delgado. El jugador català millor classificat ha estat Àlvar Alonso que ha assolit el quart lloc, jugador que forma part del primer equip de la Societat Coral Colon.

 

Cal destacar el bon comportament de tots els participants en el torneig així com el bon ambient regnant en totes les jornades, que units a la comoditat de les instal·lacions cedides per l’Ajuntament de Sabadell fan sens dubte que aquest torneig s’hagi de tenir molt en compte de cara a les properes edicions.

 

Aquí teniu algunes imatges de la sala de joc:

 

Diada2011_1 Diada2011_2

I la foto del guanyador de l’edició d’enguany:

 

Diada2011_3

 

Podeu consultar tota la informació del torneig des d’aquesta mateixa web, en l’ Apartat Torneigs Estiu 2011

Deixa un comentari