Premis temporada 2011 i homenatge al Sr Juan

Premis temporada 2011 i homenatge al Sr Juan

El passat dijous, 22 de setembre, es va procedir a fer el lliurament de premis dels campionats socials de billar de 2011 de la Societat Coral Colon, quedant campió a la banda i a la lliure Artur Padros, a tres bandes Paco Carrillo i al quadre 47/2 Rafa Moya.

També va tenir lloc un acte d’homenatge i reconeixement per la seva tasca al soci col·laborador de l’entitat, molt estimat per tots, el sr. Juan Chacón, amb lliurament d’una placa i l’assistència del President de l’entitat, Pere Reginaldo, i de l’expresident Francesc Folguera, gran amic del sr. Juan, que va dirigir unes paurales d’agraïment assenyalant que amb el Sr. Juan s’anava un tros del Casinet.

 

FOTOGRAFIES DELS PREMIATS ALS CAMPIONATS SOCIALS DE 2011
premio_moyaRafa Moya premio_ascensiAscensi Mateo
jaume_calvet_premioJaume Calvet
pere_girbau_premio

Pere Girbau

padros_premioArtur Padros paco__carrillo_premioPaco Carrillo

 

LLIURAMENT DE PLACA DE RECONEIXEMENT AL SR. JUAN
chacon_homenaje
placa_chacon

Deixa un comentari