CRÒNICA RONDA 5 – PER EQUIPS

CRÒNICA RONDA 5 – PER EQUIPS

RONDA5

 

Crònica per Imar Talló

El dissabte 16 de febrer el primer equip va disputar la cinquena ronda del per equips contra el Cerdanyola a casa. Aquest matx podria haver estat perillós si haguessin portat el seu millor equip, però com era de suposar van portar un equip molt més inferior i vam poder guanyar fàcil amb un contundent 9-1.

L’Àlvar que jugava al primer taulell contra en Muñoz Pantoja va aconseguir el punt gràcies a una errada del seu rival que li va posar fàcil per rematar-lo tot i estar apurat de temps.

En el segon taulell jugava el López amb negres, una partida molt igualada des d’un inici però que va acabar traient suc fins a quedar-se guanyat en un final que no era gens fàcil, però al no afinar en el seu moment el rival va aconseguir les taules.

En el tercer taulell tenim el Rojas amb blanques, una partida molt complicada, el seu rival es va quedar amb avantatge però en va fer unes quantes de fluixes que va fer que en Rojas remuntés la partida i li guanyés un peó , malauradament eren alfils de diferents color i el seu rival, en Escandell, va aconseguir les taules.

En el quart taulell tenim el Perpi amb negres, va aconseguir guanyar una qualitat però en Oscar Baños tenia un alfil potent i això feia que fos una partida difícil, cap al final de la partida en Oscar va errar i el Perpi ho va aprofitar per castigar-lo.

En el cinquè taulell jugava en Michael amb blanques, tot i guanyar va ser una partida molt difícil ja que es va quedar clarament pitjor en el mig joc, per sort en Fernandez Cazorla es va deixar canviar les dames a c5 i això va fer que pogués remuntar la partida, al final en una altra gran errada d’en Fernandez Cazorla va fer que en Michael guanyés el punt.

Pel que fa el sisè taulell tenim a l’Hernando amb negres, va guanyar el punt de forma fàcil, tota la partida la tenia millor i el va anar castigant fins guanyar-li una peça.

En el setè jugava el Quique amb blanques, una Alekhine on el negre, en Vives, no es va quedar malament, però aquest va menjar-se un peó que no hauria d’haver tocat i li va quedar la dama acorralada i conseqüentment va perdre la partida.

En el vuitè taulell jugava jo amb negres, vaig jugar un Benko tot i que feia molt temps que no en jugava cap i no recordava gaire com anava, vaig fer un e6 que era fluixa però per sort no ho va aprofitar i vaig poder complicar la cosa, després en Lanau es va equivocar i vaig guanyar un peó, però encara quedava molta partida, per sort va fer un gran error i vaig aconseguir el punt.

Al novè taulell jugava el Carles amb blanques, una partida força complicada que qualsevol podria haver complicat les coses, però una gran errada d’en Borges va fer que el Carles ho aprofités i aconseguís el punt.

A l’últim taulell tenim en Marc Campos que encara no havia jugat al primer equip, es va estrenar amb una bona partida, va entregar una qualitat a canvi d’ activitat de peces i després de dues errades del seu rival, en Castellet, va fer-li la partida molt més fàcil per a ell, finalment va aconseguir guanyar-li una peça i el rival es va rendir.

RONDA5FOTO1

RONDA5FOTO2

Si voleu descarregar les partides de la ronda 5 entre el SCC de Sabadell i el Cerdanyola feu click aquí.

Deixa un comentari