VI OPEN INTERNACIONAL «CIUTAT DE SABADELL»

VI OPEN INTERNACIONAL «CIUTAT DE SABADELL»

Una vegada més, el Open Internacional «Ciutat de Sabadell» ha estat un èxit, la organització, la qualitat dels espais i la gent que ens acompanya any rere any, són les persones que fan possible aquest torneig i en especial aquesta VIéna edició.

Aquest any vam millor molt la assitencia del Grup Sub-14, això és degut a l’excel·lent feina que fan els components de la organització de l’Escola d’Escacs de la Societat Coral Colon de Sabadell. També hi hagut un punt negatiu, el Grup A ha tingut menys inscrits que altres anys, i menys titulats internacionals degut que els Campionats d’Espanya Individual i per Equips de Divisió d’Honor s’han jugat paral·lelament. Jugadors locals com el GM Josep Oms o en GM Àlvar Alonso que venien tots els anys al torneig, no han pogut assistir degut als compromisos escaquístics del Campionat d’Espanya.

El grup B ha estat com cada any, força nivell, que fins al final del torneig no s’ha decidit el guanyador. Molta tensió a totes les rondes, i això fa que el Grup B del Open Internacional «Ciutat de Sabadel» agafi força. 

ronda-open-2013_16_de_152
Aquí veiem una vista general de la sala.

La classificació final del torneig ha estat la següent:

clasificacions

Aquí tenim el campió del torneig en Mestre Internacional Kjartansson Gurmundur

gudmundur

 

Gràcies a tots per haver vingut, els pròxims dies penjarem més fotografies. Les partides les podeu trobar a chess-results.

 

Deixa un comentari