FINAL COPA CATALANA 2014 – BILLAR TRES BANDES A LA FINAL D’EUROPA!

La Societat Coral Colon una vegada més queda campiona de la Copa Catalana del 2014 a més fent de seu local, al Hotel Urpí.

El passat diumenge 27 de Abril de 2014 vam organitzar la Copa Catalana de semi-ràpides, on una vegada més el nostre primer equip va quedar campió, a més, els nostres altres 2 equips, de primera i de tercera categoria van fer molt bons resultats.
Un menú molt bo i puntual molt important en una copa d’aquestes dimensions amb més de 2420 participants.

Conjuntament amb aquest torneig, s’estaven disposant les fases de classificació al campionat d’europa de Billar de 3 bandes, on ens vam classificar guanyant els últims partits per 8 a 0. La secció de Billar viatjarà a Turquia per jugar la final de la copa d’europa de billar a 3 bandes. MOLTES FELICITATS A TOTS!!

 

Deixa un comentari