Sergi Garriga, Campió de Catalunya de Billar (modalitat lliure) de primera divisió a Sabadell

Aquest cap de setmana s’ha disputat, a les instal·lacions de la Secció de Billar de la Societat Coral Colon, la final de la primera divisió del Campionat de Catalunya de Lliure de la temporada 2022-2023.

Per aquesta final s’havien qualificat 8 jugadors dividits en dos grups:

Xavier Rius (SE Casal de Cervera)

El dissabte es va disputar la fase de qualificació dels dos grups, classificant-se per la fase final de diumenge al matí els següents jugadors:

Diumenge al matí es van disputar les dues semifinals: Garriga (Cervera) contra Molina (Vilanova), i Márquez (Cerdanyola) contra González (Punt d’Atac de Torredembarra). Els dos finalistes van ser Garriga i Márquez, i els resultats dels dos partits van ser aquests:

Semifinalistes i árbitre

Sergi Garriga va confirmar els bons resultats que havia fet durant tot el cap de setmana, i va encarrilar la final des de bon començament amb una tacada de 115 caramboles, fet  que li va donar un avantatge considerable al marcador, que finalment va ser insalvable per al jugador de Cerdanyola.

Premis

La final ha comptat amb l’assistència d’en Jordi Oliver, vicepresident de la Federació Catalana de Billar, i el lliurament de premis ha estat a càrrec d’en Rafa Moya, responsable de la Secció de Billar de la Coral Colon que, en nom de la Federació Catalana de Billar, va felicitar als quatre semifinalistes i en especial al guanyador, Sergi Garriga Llovet, i va agrair la col·laboració de tots els companys que van ajudar amb els arbitratges i que van contribuir a que aquesta final tingués un bon desenvolupament.

José Miguel Marquez (CB Cerdanyola) Subcampió amb Rafa Moya (Responsable secció billar SC Colon)

La cloenda del campionat ha estat a càrrec d’en Lluís Figueras, president de la Societat Coral Colon, al que des de la Secció de Billar agraïm la seva assistència i les paraules que va dirigir als assistents al final de l’acte.

Lluís Figueras (President de la SC Colon) amb el campió Sergi Garriga (SE Casal de Cervera)

Sabadell, 13 de desembre de 2022

Els resultats de tots els partits es poden consultar al web de la FCB: https://www.fcbillar.cat/ca/individuals/fases/137/307

https://www.fcbillar.cat/ca/individuals/fases/137/307

Deixa un comentari