LA SOCIETAT CORAL COLON ha estat GUARDONADA per primera vegada en els 69 anys de la FESTA DE L’ESPORT DE SABADELL amb el premi per la promoció esportiva del 2022

Es tracta d’un fet “rellevant” per la nostra entitat, fruit de la bona tasca que fan les nostres seccions esportives i en especial la de formació, encapçalada per la Silvia Pérez, que està duent a terme des de fa anys, amb la gestió de la nostra “escola d’escacs”, que nodreix cada cop més als equips de la secció, i que aquest any ha tingut una manifesta participació d’alumnes de l’escola en destacables actuacions.

I de la gran actuació a la Copa Catalana de Carles Díaz Camallonga, Viktor Moskalenko, Daniel García Ramos i Lluís Mª Perpiñá Rofes de la que van quedar guanyadors al 2022.

Un altre dels aspectes més remarcables que enguany s’han produït a la nostra entitat ha estat l’èxit esportiu aconseguit per l’equip de la secció d’escacs arribant a proclamar-se CAMPIÓ absolut de la Lliga Catalana a la Divisió d’Honor.

No cal dir que aquesta secció de la nostra Societat Coral Colon és la que genera més impacte mediàtic.

Sense oblidar de fer menció de la secció de billar que té una llarguíssima trajectòria dins de la nostra entitat, amb una activitat social remarcable, tant pel que fa a la vessant lúdica com a l’esportiva.

Destacar el funcionament i activitat de l’escola d’escacs que amb la seva bona feina ha esdevingut un pol d’atracció de gent jove interessada en aquest esport.

I quan es posin en marxa els nous espais de l’entitat, estem convençuts que ens ajudaran  a avançar en el nostre desig d’integració dins l’associacionisme de la Creu Alta, adaptant la nostra entitat a les noves  realitats i necessitats socials, la qual cosa, suposa obrir-nos a la gent jove amb activitats que els hi siguin atractives, bo hi incorporant-hi aspectes i criteris relacionats amb la promoció de la igualtat de gènere.

Al mateix temps tot això ho hem de fer amb la voluntat de mantenir i posar en valor tota l’activitat que l’entitat porta treballant durant molts anys, fen-t’ho compatible amb una necessària renovació que permeti el natural relleu generacional i l’adaptació a les noves demandes i realitats socials.

Lluís Figueras

Deixa un comentari