Crònica 2ª jornada Lliga catalana

Crònica 2ª jornada Lliga catalana

 

La segona jornada de la lliga catalana va enfrontar la Societat Coral Colon i el C.B.Mataró a les instal.lacions sabadellenques.

El partit es va decantar des de l’inici a favor del quadre local, on Cesar Mas de número 4 va jugar un partit molt seriós i va aprofitar les oportunitats que va tenir per acabar guanyant amb un contundent 40 a 18 amb 41 entrades. Pel seu costat Andreu Martín defensava el número 3, on després d’una primera part molt irregular, va encadenar un seguit de sèries que van ser suficients per guanyar el partit 32 a 28 amb 50 entrades.

Partidàs de Ricardo Garcia !!

CoralColon-Mataro_Ricardo
El jugador número 2 de la Coral, va fer tota una exhibició de billar on amb una serie de 10 punts a la tercera entrada va encarrilar un partit que sense dubte només està a l’abast de grans jugadors, i un 40 a 7 amb 19 entrades reflexava el bon moment del jugador local.

En la posició de 1, jugava Josep Ma Mas, que sense fer un partit brillant i sense molt feeling sobre el billar, va guanyar amb un clar 40 a 23 amb 34 entrades.

El resultat final de 8-0 i 1.134 de mitjana general per la Societat Coral Colon, que consolida el liderat en aquest grup B de la primera divisió catalana.

 

Resultats Lliga Catalana aquí ==>

 

A continuació un video de l’última carambola del match S. C. Colón – Mataró:

 

 

Deixa un comentari