Crònica 3ª jornada Lliga catalana

Crònica 3ª jornada Lliga catalana

La 3ª jornada de la Lliga Catalana va enfrontar a la S. Coral Colon amb el C.B. Lleida a les instal·lacions del club del Segrià.

El partit es va adelantar al diumenge dia 26 de Setembre a conveniència d’ambdós clubs i es va decidir per un clar 2-6 a favor del “Casinet”.

En la primera ronda, Andreu Martín (num. 3) i Cesar Mas (num. 4) defensaven els nostres punts; per la seva part Cesar va fer un partit brillant des de l’inici, controlant i dominant el match i desenvolupant un gran joc, que van fer que acabés amb un 40 a 18  amb 37 entrades, un bon resultat per un jugador que serà molt important i decisiu en els trams finals d’aquesta temporada.

Per altre costat, l’Andreu, va sortit amb molta força i va arribar al descansa amb un 20 a 15  amb 22 entrades, però a la 2ª part es va girar la partida, i el seu rival va saber portar-la al seu territori, controlant i defensant tots els punts, per acabar guanyant la partida per un 40 a 27 amb 47 entrades, que no donava cap opció al nostre jugador.

Imparables els nostres num.1 i 2

En la 2ª ronda, entraven J. Mª Mas i Ricardo Garcia, i no valia cap descuit ja que podia costar molt car a l’equip, ja que els jugadors locals, Quim Colell i sobretot, Armando Moreno, són molt perillosos i efectius, però els nostres jugadors no es van deixar sorprendre i des de l’inici van marcar les pautes de la partida; en Mia marxava al descans amb un parcial de 20  a 4 amb 5 entrades (amb una sèrie de 12 caramboles per anar al descans) i tot i tenir una petita baixada de rendiment, va acabar el partit amb un clar 40 a 27 amb 23 entrades.

Pel seu costat, Ricardo va tenir dificultats per adaptar-se al material i va haver de resoldre el partit a la segona part amb un gran parcial de 20 caramboles amb 10 entrades, que el van  portar a guanyar 40 a 22 amb 28 entrades, i confirmar així el resultat general de 2-6 i una mitjana general de 1.088.

 

Ricardo_Garca(El jugador de la Societat Coral Colón Ricardo García)

 

Amb aquest resultat el nostre equip segueix líder del seu grup amb 6 punts (invatut), esperant la visita del gran rival d’aquest grup B a la 4ª jornada, el C.B Sants que visitarà les nostres instal·lacions el dia 9 d’octubre a partir de les 16 h.

Deixa un comentari