Magistral d’Escacs de Nadal

Magistral d’Escacs de Nadal

 

TORNEO_AJEDREZ_NAVIDAD

I MAGISTRAL D’ESCACS DE NADAL

(14/12/2010 al 22/12/2010) 


– Triomf de Peralta amb 7 punts

– Norma de G.M. per a Xavi Vila

 

 

I Torneig Magistral d’Escacs de Nadal

de la Societat Coral Colon 2010

 

Durant aquests dies previs a les festes de Nadal, del 14 al 22 de desembre, s’ha celebrat, a la seu social de la Societat Coral Colon, Avinguda Onze de Setembre 125 de Sabadell , el I Torneig Magistral de Nadal. Aquest torneig ha assolit categoria IX degut al nivell dels 10 participants entre els que trobem 3 Grans Mestres:  Viktor Moskalenko de Ucraïna, José González de Mèxic i Fernando Peralta de l’Argentina; 5 Mestres Internacionals: Àlvar Alonso de la Societat Coral Colon, Marcelo Panelo de l’Argentina, Xavier Vila de la Unió Gràcienca d’Escacs, Robert Alomà del Montcada; i 2 Mestres FIDE per a completar la nòmina de jugadors: Raul Omar González de la Societat Coral Colon i Hèctor Mestre del Peona i Peó.

Aquest torneig s’ha disputat amb un format de lliga, on tots els jugadors juguen contra tots, disputant d’aquesta manera nou partides. Els jugadors que no ostenten el títol de Gran Mestre optaven a poder aconseguir una de les tres normes necessàries per al títol, per a això calia que aconseguissin una sèrie de punts (sis o sis i mig) en aquestes nou partides. Donada la dificultat del torneig aquest resultat només l’ha aconseguit un dels jugadors, que ha demostrat estar en molt bona forma doncs ha guanyat quatre de les seves partides i ha fet taules en les altres cinc, no coneixent la derrota, el jove jugador de Santa Coloma de Queralt, Xavier Vila. La victòria del torneig ha estat per al Gran Mestre argentí Fernando Peralta en sumar 7 punts sobre els 9 possibles, gràcies a les 5 victòries i 4 taules aconseguides acabant també el torneig imbatut.

El torneig s’ha pogut seguir en viu en el local de joc i també en directe gràcies a la retransmissió en directe per internet de totes les partides, cosa que afavoreix una gran difusió de l’event, gràcies a la feina realitzada pel tècnic de retransmissió Albert Reginaldo.

Per acabar cal destacar la feina feta per l’organització capitanejada pel director del torneig el Sr. Pere Reginaldo, president de l’entitat Societat Coral Colon, que suposa aconseguir reunir aquest tipus de jugadors per a completar el torneig, així com l’arbitratge a càrrec de l’àrbitre internacional Sr. Josep Maria Salvans.

Durant nou dies la nostra ciutat ha protagonitzat l’activitat escaquística de Catalunya oferint un gran torneig que ha fet gaudir a jugadors i espectadors.

 

Peralta_y_Xavi_VIla

(Fernando Peralta i Xavi Vila, els grans triomfadors del Magistral)

 

{iframe width=»700″ height=»650″}http://www.chess-results.com/tnr40027.aspx?art=2&lan=9&turdet=YES&flag=30&m=-1&wi=1000{/iframe}

    

   → VISOR DE LES PARTIDES DE LA PRIMERA RONDA

   → VISOR DE LES PARTIDES DE LA SEGONA RONDA

   → VISOR DE LES PARTIDES DE LA TERCERA R0NDA

   → VISOR DE LES PARTIDES DE LA QUARTA RONDA

   → VISOR DE LES PARTIDES DE LA CINQUENA RONDA

   → VISOR DE LES PARTIDES DE LA SISENA RONDA

   → VISOR DE LES PARTIDES DE LA SETENA RONDA

   → VISOR DE LES PARTIDES DE LA VUITENA RONDA

   → VISOR DE LES PARTIDES DE LA NOVENA RONDA

 

 

Llistat de jugadors ordenats per ELO

Punts per norma de

Núm.

 

Nom

FED

Elo FIDE

Elo FEDA

Equip/Ciutat

Mitja

GM

MI

10

GM

Fernando Peralta

ARG

2595

2596

Cerdanyola Vallès

 

 

 

8

GM

Viktor Moskalenko

UKR

2587

2579

E.E.B.

 

 

 

6

GM

José García González

MEX

2521

2546

U.G.d’E.

 

 

 

1

IM

Alvar Alonso Rosell

ESP

2491

2474

Gerunda

2459

6,5

 

5

IM

Xavier Vila Gazquez

ESP

2469

2466

U.G.d’E.

2462

6,5

 

7

IM

Robert Alomà Vidal

ESP

2435

2430

Montcada

2465

6,5

 

3 IM Marcelo Panelo ARG 2432 2434 Sant Andreu 2466 6,5

9

IM

Alfonso Jerez Pérez

ESP

2418

2418

Foment

2467

6,5

 

4

FM

Hector Mestre Bellido

ESP

2397

2374

U.G.d’E.

2470

6,5

4,5

2

FM

Raul Omar González

ESP

2279

2285

SC Colón de Sabadell

2483

6

4,5

Deixa un comentari