I Trobada Monogràfica d’Escacs Infantil

Trobada d'ecacs infantil Sabadell


I TROBADA MONOGRÀFICA D’ESCACS INFANTIL CIUTAT DE SABADELL

Valors pedagògics dels escacs infantils


La Societat Coral Colon , amb la col·laboració  del Consell Esportiu Vallès Occidental – Sabadell, us convida a assistir a aquesta primera jornada, emmarcada en el programa de difusió i promoció dels escacs infantils.

Aquesta trobada també compta amb el suport de la Federació Catalana d’Escacs, l’Ajuntament de Sabadell, el Club d’Escacs i Cultura Badia, Club d’Escacs Rubí i nombroses persones que des de fa molt temps intervenen en la promoció d’aquest esport.
Aquesta primera sessió fonamenta les múltiples evidències que recolzen la influència positiva de la pràctica d’aquest esport en el desenvolupament de les persones que ho practiquen. Es tractaran aspectes i conceptes pedagògics com: transversalitat amb matèries incloses en currículum escolar, activitat socialítzadora inclusiva, desenvolupament i potenciació d’habilitats i capacitats, assoliments a través del propi esforç, adquisició d’hàbits i normes de convivència, transgeneracionalitat,…

Comptem amb la vostra presència per enriquir aquesta jornada.

Comissió Organitzadora

Aquí podeu trobar les fotos de la trobada!

Aquí trobareu un petit resum de la xerrada de Marta Amigó

Deixa un comentari