Final Copa Catalana 2011

Final Copa Catalana 2011

 

FINAL COPA CATALANA 2011

(23 de gener de 2011)

CAMPIONS DE CATALUNYA DE SEGONA DIVISIÓ

TERCERA POSICIÓ A LA DIVISIÓ D´HONOR

 

El diumenge 23 de gener s’ha celebrat la Final de la Copa Catalana en les instal·lacions del Golf de Girona, amb una participació de 40 equips (cada un d’ells format per 4 jugadors) que han format 4 lligues de 10 equips. En les 4 finals s’han jugat nou rondes de partides d’escacs actius.

L’entitat Societat Coral Colon de Sabadell hi ha estat representada per 2 equips, un a la Final A i un a la Final B, amb les següents alineacions: equip A (Divisió d’Honor): Jordi Magem, Àlvar Alonso, Ibragim Khamrakulov, Joan Mellado i Lluís Maria Perpinyà; equip B (Segona Divisió): Michael Rahal, Raul Omar González, Cayetano Alonso, Sergi Subirats i Antoni Sánchez-Devesa.

La classificació general final ha estat:

 

  FINAL A
  Cl.   Equip Punts
1 Barberà A 27.5
2 UGA A 27
3 Societat Coral Colon A 27

 

  FINAL B
Cl.   Equip Punts
1 Societat Coral Colon B 30.5
2 Tàrrega 27
3 UGA B 22

 

L’ equip Societat Coral Colon B ha quedat campió guanyant els seus nou matxos, assolint el títol una ronda abans d’acabar la lliga cosa que té un gran mèrit vista la igualtat donada en tota la competició, on la lluita ha estat molt més aferrissada fou en la Final A, on s’enfrontaren entre sí a la última ronda els 4 equips líders fins el moment (Montcada, Societat Coral Colon, Uga i Barberà). Tot i la victòria de la Societat Coral Colon per 3 a 1 davant el Montcada el títol se l’endugué finalment el Barberà.

Aquí teniu unes fotografies de la participació dels nostres jugadors en la competició:

 

1_Local_Joc_1 2_Local_Joc_2
3_Equip_A 4_Equip_B
5_Jugadors_1 6_Jugadors_2
7_SCC_Montcada 8_Equip_B_Campio

 

Si voleu consultar tota la informació del torneig podeu accedir a:

    ==> Chess-Results per la Final A

    ==> Chess-Results per la Final B

 

A continuació comentaris de Michael Rahal de la final i d’una de les seves partides:

 

Deixa un comentari