Campions de Ràpides per Equips

Campions de Ràpides per Equips

 

El diumenge 2 d’octubre s’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Ràpides per Equips i el primer equip de la secció d’escacs de la Societat Coral Colon ha quedat … CAMPIÓ !!! 

 

Amb una participació de 85 equips, en la localitat de Cornellà de Llobregat, s’ha disputat en modalitat de grup únic a 9 rondes qui seria el nou campió de Catalunya de ràpides per equips. El primer equip de l’entitat composat per Jordi Magem (GM), José Manuel López (GM), Àlvar Alonso (MI), Joan Mellado (MI) i Lluís Maria Perpinyà (MI), partia amb el número 1 de rànking i ha demostrat la seva superioritat guanyant 6 dels 9 encontres i empatant els altres 3.

rapides_equips2011_07

 

Comentari a part es mereix el nostre segon equip (Michael Rahal (MI), Raul Omar (MF), Kike Colon (MF) i Sergi Subirats), segurament la sorpresa del torneig, ja que ha acabat en QUARTA POSICIÓ de la classificació general (a part de campió de la seva categoria), només a 2 punts i mig del campió. Aquí els tenius en plena acció:

rapides_equips2011_02

 

Els altres dos equips de la nostra entitat que hi han participat, el D (amb els joves Carles Díaz Camallonga, Francisco Fernández Aguilar, Aleix Jareño i Adrià Campos) i l’E (alineant Teo Campos, Valentí Pérez, Manel Martínez i Jefferson Cruz), no han tingut una actuació tant destacada, però el que es tractava era poder participar de la festa, oi?

rapides_equips2011_06 rapides_equips2011_05

 

Podeu consultar tota la informació del torneig a ==> ChessResults

 

Després del dinar de germanor s’han repartit els premis de tota la temporada oficial, aquí teniu els nostres premiats:

  • L’Adrià Campos ha quedat sots-campió del tram del 1850 – 1999 del Circuit Català:
rapides_equips2011_08
  • L’Àlvar Alonso ha rebut la copa de sots-campió absolut de Catalunya:
rapides_equips2011_10

 

Acabem amb dues fotografies més: una de la sala de joc i una altra del dinar de germanor:

 

rapides_equips2011_01 rapides_equips2011_03

 

La Festa Catalana 2011 també va ser el marc escollit per retre homenatge al nostre veterà jugador, el senyor Miquel Albareda Creus, atorgant-li la insígnia d’or de la Federació Catalana d’Escacs. Aquí en teniu algunes imatges:

 

homenatge_Albareda_2011_01 homenatge_Albareda_2011_02
homenatge_Albareda_2011_03 homenatge_Albareda_2011_04

 

Deixa un comentari