Finals de Catalunya banda 1a i 3a categoria

Destacada participació de jugadors de la Societat Coral Colon a les finals de la modalitat banda dels campionats de Catalunya de 2011. 

Joan Espinasa i Jordi Gassó jugaran els propers 29 i 30 d’octubre al C.B. Sants la final del Campionat de Catalunya 2011 de la modalitat de banda de primera categoria. Tindran com a rivals a Carles Tuset, Armand Moreno i Pere Arnau.

Els jugador locals Rafa Moya, Pere Homet i Jaume Andreu jugaran la final de banda de tercera categoria els dies 5 i 6 de novembre a les instal·lacions del Club Billar Tarragona. A les semifinals, celebrades el 8 d’octubre, els nostres jugadors es van classificar brillantment: Rafa Moya i Jaume Andreu a l’eliminatòria feta a la Societat Coral Colon i Pere Homet a la que va tenir lloc a lMolins de Rei. Tot un èxit, ja que dels sis participans a la final, tres seran jugadors de la nostra Societat. 

A continuació, les convocatòries de les finals i semifinals, esmentades anteriorment:

 

Campionats de Catalunya: semifinals banda 3a categoria i finals banda 1a i 3a categoria

Deixa un comentari