Crònica Ronda 3

La tercera ronda ga estat molt emocionant, poc a poc els jugadors van presentant les credencials per ocupar els llocs d’honor.
Els dos GM van guanyar, el karen vv guanyar be pero desde fora va semblar qu es va complicar una mica un atac demolido que tenia.
El Miguel Muñoz va fero molt mes sencill qye ls ronda anterior va avasallar..
El jugador local Luus Rojas va fer unas taulas amb el Arian Gonzalez ex jugador local.
Las cuctiruss del Isaldes Gudfunfur i del Alf els reenfanchan al torneig, res esta decidit i la ronda d’avui sera molt emucionant.
Hem tingut moltes visites,  vlldrie destacar la del Lluis Comas, el Jordi Msgem i la del presidente de la federacio Venezolana.
En el Grup B s’ha produït probablement la victòria més ràpida en el torneig: el blanc abandona després de la jugada 4 del negre! Una obertura del blanc amb 1. f4 amb alguns sacrifis de peons pel part del negre per rematar amb 4. … Dh4+ i pérdua imminent de material. També hem assistit a la primera reclamació de taules per triple repetició. A més, una reclamació feta amb tot el rigor formal per part del jove Sergio Martínez. Tot i que el seu rival molt més experimentat, Serafín Algarte, en primera instància no s’ho creïa, Sergio tenia tota la raó, i la partida ha acabat en taules. Una mica abans el mateix tauler i el del costat on ha jugat la Sra. Sogués ha estat l’objecte d’atenció de tota la sala: han cedit les potes de la taula i les fitxes de dos taulers han anat per terra. Sortosament, cap dels 4 jugadors implicats s’ha fet mal, i les partides s’han représ amb normalitat al cap d’una estona. En les dues partides retransmeses en directe, el número u del torneig Ismael Molano ha hagut de conformar-se amb taules després que la posició s’ha tancat amb 8 peons per banda, sense cap opció que les peces puguin penetrar en el territori de l’adversari. En el segon tauler, en canvi, David Fernández ha guanyat una peça en la jugada 26, i la partida ha durat només 3 jugades més. Combinat amb altres resultats, dels 11 jugadors que tenien 2 de 2, n’han quedat 2 amb el ple dels punts. Naturalment, demà jugaran entre ells: David Farnández contra Pol Sánchez. Perseguits per un «petit» grup de 10 (!) jugadors disposats a aprofitar-se de qualsevol relliscada dels líders. Emoció, doncs, garantida.

Deixa un comentari