Crònica festa catalana

Ahir dia 25 d’octubre s’ha celebrat l’anual Festa Catalana, aquest any organitzada pel CE Mollet. Per la nostra part hem participat amb cinc equips un d’ells infantil, participant un total de 21 jugadors i aproximadament uns 35 desplaçats contant els acompanyats.

Per a nosaltres aquesta Festa ha sigut molt emocionant. Els nostres diferents equips han pogut gaudir d’un bon matí d’escacs en un entorn amigable envoltats de gent que disfruta el nostre esport. El nostre Equip A1 ha aconseguit endur-se el títol de Campions de Catalunya de Partides Ràpides després de competir fins l’ultima ronda amb l’equip local, que ha obtingut la segona plaça. També cal destacar el paper de l’equip D que ha rebut la segona plaça de la primera categoria.

En la part individual el nostre jugador Àlvar Alonso ha recollit el títol de Campió individual Absolut de Catalunya i la insígnia de plata de la Federació.

També hem aprofitat per acomiadar-nos  d’Àlvar Alonso i de José Àngel Guerra, dos grans persones que aquest any deixen el nostre club. Estem molt agraïts d’haver pogut compartir aquests anys d’alegries amb ells i esperem que més que un comiat  sigui un fins aviat.

Deixa un comentari