Campions de la lliga Catalana 2018 !!

Després de guanyar l’últim match contra l’equip veí Club d’Escacs Barberà, podem dir que hem fet una temporada històrica guanyant les 11 rondes possibles, fent-se notar tot l’esforç que es fa des del club.

Podriem dir que aquesta temporada, encara sense estar tancada, ha sigut la millor en tots els aspectes des de la fundació del nostre club. Hem aconseguit el ja esmentat segon títul consecutiu de Divisio d’Honor, el nostre segon equip torna a la primera divisio, equip on participen numbrosos integrants de l’escola, el nostre equip E puja a Primera Provincial i entrant en territori de la nostra Escola d’Escacs hem aconseguit 3 titols de Campions territorials i 2 Campions de Catalunya.
La formula per conseguir tot això es un club que retroalimenta el seus diferents equips amb els jugadors de l’escola, en total 17, els quals son  entrenats per els jugadors del primer equip.
Tota aquesta activitat unicament és possible tenint un club amb moltes persones que sacrifiquen el seu temps per pujar el nostre club el més amunt possible.
Dit això felicitar a la Federació Catalana d’Escacs per l’organització d’aquesta última ronda, una gran sala en l’Hotel SB Glow de Barcelona amb 30 taulers de retransmissió i un programa de radio en directe amb la presencia de David Martinez «El Divis» de Chess24
També felicitar i agrair als jugadors dels diferents equips pel seu compromís i esforç. Agrair als pares i nens de l’Escola que creuen en el nostre projecte.

30706752_864542633743349_6361988051719159808_o 11a

Deixa un comentari