Cloenda Oberts i Tancats

Us recordem que aquest divendres, a les 21:00 +1 GMT hi haurà la cloenda de l’obert i els tancats. La cloenda consistirà en un torneig de ràpides, on hi participaran bona part dels jugadors. El Josep Mª Salvans, ja ha amenaçat de participar-hi, així com l’àrbitre adjunt, el Miquel Fernández-Díaz. El dubte és si tindrem a la «moska» revolotejant pel torneig o no Sonriente. A mig torneig pararem per fer un aperitiu i la entrega de premis del social 2008, del Campionat de Veterans del Vallès, del V obert de la SCC 2009 i de tots els tancats.

Aviat, us oferirem una partida comentada de cadascun dels guanyadors de cada torneig. Amb especial interès esperem la partida del Marc Campos. Volem veure que tal juga aquest paquet…..perdó, aquest xaval Guiño.

Esteu tots convidats a participar al torneig.

Us esperem divendres !!!

Deixa un comentari