Peralta guanya el III Open Int. «Ciutat de Sabadell»

Peralta guanya el III Open Int. «Ciutat de Sabadell»

 

tablero_retransmision → VISOR DE LES PARTIDES DEL III OPEN INT. «CIUTAT DE SABADELL»

 

Aquí podeu veure l’excel·lent VIDEO DEL TORNEIG realitzat pel destacat jugador Josep Farell:

 

  

 

També el podeu veure en alta definició en vimeo.com → aquí

 

01/09/2010

Avui ha donat començament, dins del Festival d’escacs de Sabadell, el III Open internacional «Ciutat de Sabadell», que finalitzarà el proper dia 10 de setembre. Recordem que el dia 11 de setembre tindrà lloc la tradicional «Diada d’escacs» (encara teniu temps per fer la inscripció) que serà la cloenda del Festival d’escacs organitzat per la nostra entitat: la Societat Coral Colón de Sabadell. 

 


 

02/09/2010

La segona ronda ha passat sense massa sorpreses, només cinc taules han evitat que els favorits en cada enfrontament fessin el ple.

Podeu veure els resultats ==> GRUP A  i  ==> GRUP B

ObertSabadell2010_sala

 


 

03/09/2010

Després de la tercera ronda, el grup A ha quedat amb només 3 jugadors amb tots els punts possibles, entre els que trobem a dos jugadors de la nostra entitat: l’Alexandr Fier i en José Manuel López.

El grup B es troba dominat per quatre jugadors que han aconseguit fer el ple de punts, entre els que destaca el jugador de Badia Tomás Rodríguez que avui ha guanyat al número dos del rànking.

Podeu veure els resultats ==> GRUP A i  ==> GRUP B

 


 

04/09/2010

Avui a les 10:30 del matí a la plaça Marquillés el nostre Gran Mestre Cuba Omar Almeida ha fet una exhibició de 6 partides simultànies a cegues!!. El resultat igual d’impresionant 6-0!!

Omar2010web
GM Omar Almeida – El mestre de les partides a cegues

 

En la ronda d’avui en el grup A cal destacar la victòria d’Alder Escobar sobre el nº 1 del torneig Yuniesky Quesada i la també treballada victòria del GM Josep Oms sobre l’Orelvis Pérez, així com unes meritòries taules del jove Sergi Subirats contra el MI xilè Luis Rojas.

En el grup B Cristian Fernández del Mollet es queda sol amb 4 punts seguit de quatre jugadors a mig punt: Jaume Rios, Javier Morais, Daniel Poyato i Emilio Tardío.

 

Podeu veure els resultats ==> GRUP A i  ==> GRUP B

Sabadell2010_Ronda4_web

 


 

05/09/2010

Avui al matí s’ha jugat el tradicional torneig de partides ràpides de Festa Major, una quarantena de jugadors s’han personat en el funcional recinte del Parc Tecnològic del Vallès i s’han repartit en dos grups, un tradicional suis a 8 rondes i un tancat per jugadors aficionats.
Un cop acabada la competició s’han seguit jugant partides amistoses entre els assistents.

Podeu consultar la classificació del torneig de ràpides ==> aquí

Podeu consultar els premiats ==> aquí

 


 

06/09/2010

Avui en el grup A cal destacar la victòria en el primer tauler del Gran Mestre brasiler Alexandr Fier que es queda sol al davant de la classificació. Després de que el Gran Mestre Anton Kovalyov guanyés també la seva partida hi ha 3 perseguidors a mig punt, els 3 Grans Mestres Kovalyov, Peralta i Oms.

En el grup B segueix amb 5 de 5 en Cristian Fernández després de guanyar al nº 1 del torneig. A veure que passa demà a la tarda davant l’Emili Tardio.

Recordar que el grup B, degut a l’inici del curs escolar, jugaran a partir de demà a les 18:00 hores.

Podeu veure els resultats ==> GRUP A i  ==> GRUP B

 


 

07/09/2010

Després de la sisena ronda tornem a tenir empat en els primers llocs de la classificació del grup A, on Fernando Peralta ha conseguit atrapar a Alexandr Fier després de guanyar la seva partida davant d’Anton Kovalyov. En el grup de perseguidors, a mig punt, trobem al català Josep Oms i a dos jugadors de la nostra entitat, l’Omar Almeida i l’Orelvis Pérez.

En el grup B, Cristian Fernández del Mollet segueix encapçalant la classificació en solitari amb mig punt d’avantatge sobre Daniel Poyato, Emili Tardio i el seu company de club Pere Garriga.

Podeu veure els resultats ==> GRUP A i  ==> GRUP B

 


08/09/2010

Avui estrenem líders en els dos grups !

En el grup A, Fernando Peralta es col·loca amb 6 punts mig per sobre del seu immediat perseguidor, l’Alexandr Fier,  després de guanyar amb les peces negres al jugador de la nostra entitat l’Orelvis Pérez.A mig punt més de distància trobem a 4 jugadors: Josep Oms, Anton Kovalyov, Omar Almeida i Arian González.

En el grup B, Daniel Poyato encapçala la classificació provisional després de guanyar per la incompareixença del fins aleshores líder, Cristian Fernández. En aquest grup, a només mig punt del líder trobem fins a 5 jugadors, que de ben segur no s’ho posaran fàcil.

Podeu veure els resultats ==> GRUP A i  ==> GRUP B

A falta de dues rondes encara està tot per decidir. Seguirem informant.

 


 

09/09/2010

El torneig arriba a la darrera ronda sense cap dels dos grups decidits.

En el grup A trobem el GM Fernando Peralta amb 6 punts i mig i els també grans mestres Anton Kovalyov i Josep Oms el segueixen mig punt de distància. Entre aquests tres jugadors i els altres quatre que tenen 5 punts i mig han de sortir els ocupants dels llocs d’honor del torneig.

En el grup  B encara hi ha més igualtat, ja que empaten al capdavant de la classificació els jugadors Cristian Fernández i Emilio Tardio amb 6 punts i mig, i tres jugadors més a mig punt, Pere Garriga, Daniel Poyato i Javier Morais.

Demà coneixerem el resultat final.

ObertSabadell2010_r9

Podeu veure els resultats ==> GRUP A i  ==> GRUP B

 

 


 

 

10/10/2010

 

Ja s’ha acabat el torneig!

Després d’una ronda d’allò més disputada, ja tenim guanyadors del III Obert Ciutat de Sabadell: en el grup A el gran mestre argentí, jugador del Cerdanyola Vallès, Fernando Peralta i en el grup B el jove jugador del Club d’Escacs Mollet, Cristian Fernández.

Podeu veure els resultats ==> GRUP A i  ==> GRUP B

Podeu consultar les classificacions finals ==> GRUP A i  ==> GRUP B

A tots els participants, gràcies per haver vingut i us esperem l’any que ve!

Col·labora:

bingoint

Deixa un comentari