Lliga catalana 3b 1ª jda: SC Colon 6 – Montmeló 2

Lliga catalana 3b 1ª jda: SC Colon 6 – Montmeló 2

La Societat Coral Colon ha començat amb victòria la XXII Lliga catalana interclubs de billar a tres bandes. Va ser aquest dissabte, 24 de setembre, i l’equip rival el potent C.B. Montmeló, que compta amb grans jugadors com Sergio Jiménez, Joan Bouterin o Pepe Martín (encara que aquest últim no va jugar).

La victòria va ser molt lluitada i gens fàcil, amb un marcador final de 6 a 2. Els nous jugadors de l’entitat, Juanjo Pineda i Joan Espinasa van guanyar els dos primers partits. Espinasa va fer una primera part del partit espectacular i es va relaxar al final davant el gran avantatge que portaba. Per la seva part Juanjo Pineda no va començar molt bé, perdent al descans per 15 a 19, però va acabar millorant notablement les seves estadístiques guanyat clarament per 40 a 24.

Les dues partides següents van ser molt més lluitades. Ricardo García, que perdia per 7 al descans, en una primera part per oblidar (fent les caramboles difícils i errant les fàcils), va remontar en uns 10 minuts finals elèctrics (els podeu veure al vídeo de la partida) amb dues caramboles espectaculars amb la bola vermella pegada a la cantonada. Finalment, la partida de màxima rivalitat esportiva entre Mia Mas i Sergi Jiménez va ser de gran qualitat  per ambdues parts i de molta emoció fins al final, on va decidir una tacada de sis del jugador del Montmeló.   

 

 

RESULTATS DEL MATX

 

SOCIETAT CORAL COLON

6-2

C.B. MONTMELÓ

 Prom.

 Jugador

 Caramb.

 Entrades

 Jugador

 Caramb.

 Prom.

1,4

Josep Mª Mas

35

25

S. Jiménez

40

1,6

0,86

Ricardo García

40

46

Joan Bouterin

30

0,65

0,95

Joan Espinasa

40

42

A. Martínez

24

0,57

0,83

J. José Pineda

40

48

R. Bragalut

24

0,5

 

CAR. EQUIP

155

161

CAR. EQUIP

118

 

 

PROM EQUIP

0,96

 

PROM EQUIP

0,73

 

 

 

Montmelo_lliga_1a

Equip del C.B. Montmeló, d’esquerra a dreta: S. Jiménez, A. Martínez, J. Bouterin i R. Bragulat. 

 

 

SC_Colon_lliga_1a

Equip de la Societat Coral Colon, d’esquerra a dreta: Mia Mas, Juanjo Pineda, Joan Espinasa i Ricardo García.

 

 

PARTIDA MIA MAS – SERGIO JIMÉNEZ

 

 

 

PARTIDA RICARDO GARCÍA – JOAN BOUTERIN

 

 

 

PARTIDA JOAN ESPINASA – ANTONIO MARTÍNEZ

 

 

 

PARTIDA JUANJO PINEDA – RAFAEL BRAGALUT

 

Deixa un comentari