Catalunya d’Edats Equips 2011 – Campions Sub16

Catalunya d’Edats Equips 2011 – Campions Sub16

 

 

Camp_Catalunya_edats_2011

CAMPIONAT DE CATALUNYA

D’EDATS PER EQUIPS 2011

(SUB-8 a SUB-16)

 

(del 29 a 31 d’octubre 2011)

 

Entre el passat dissabte 29 i el dilluns 31 d’octubre s’ha celebrat la fase final del Campionat de Catalunya d’Edats per Equips 2011 (nens de sub-8 a sub-16) on l’entitat ha presentat un equip en categoria sub-16, proclamant-se campió de la categoria !!!

Podeu consultar la informació ==> a l’enllaç a Chess-Results

Aquí com els punts de cada un dels nostres jugadors i la de l’equip:

    CLASSIFICACIÓ FINAL
GRUP JUGADORS   PUNTS PARTIDES
SUB-16 Imar Talló Domínguez cat_edat_equips_2011_imar 4 6
Carles Díaz Camallonga cat_edat_equips_2011_carles 5.5 6
Aleix Jareño Badenas cat_edat_equips_2011_aleix 3 6
Pablo Martínez Pérez cat_edat_equips_2011_pablo 1.5 2
Jefferson Cruz cat_edat_equips_2011_jefferson 4 4
EQUIP 5.5 6

 

Aquí teniu algunes fotografies dels nostres jugadors, l’entrenador (Arian González), el delegat (Manel Martínez) i acompanyants:

cat_edat_equips_2011_r1_sant_andreuB cat_edat_equips_2011_uniformats
cat_edat_equips_2011_r3_sant_andreuA cat_edat_equips_2011_r4_cerdanyola
cat_edat_equips_2011_r5_figueres cat_edat_equips_2011_r6_colmena
cat_edat_equips_2011_jugadors_entrenador cat_edat_equips_2011_entrenador_delegat
cat_edat_equips_2011_trofeu cat_edat_equips_2011_campions_trofeu
cat_edat_equips_2011_campions cat_edat_equips_2011_dinar

 

Crónica

 Per Manel Marítinez Arcas

 

Encara que pels resultats hagi semblat fàcil, l’equip de la Societat Coral Colon que participava en el Campionat de Catalunya per Equips 2011 en la categoria Sub-16 hem tingut matxs complicats abans de poder proclamar-nos campions.

 

A la tercera ronda ens enfrontàvem contra el primer contrincant d’entitat, el St. Andreu A, que eren els favorits. L’únic que va guanyar va ser Jefferson Cruz ( que va fer un torneig sensacional, amb un elo inicial de 1700, va aconseguir 4 de 4 contra jugadors que voltaven els 2000), en el primer tauler Imar Talló va perdre, en el segon Carles Díaz perdia peça i per tant el més natural és que hagués perdut i en el tercer l’Aleix Jareño tenia una partida en la que semblava que com a màxim podia aconseguir unes taules. Al final no sé com en Carles va aconseguir fer taules, i l’Aleix amb un peó de menys, també.

 

Anteriorment, a la segona ronda amb l’equip del Tarragona també van patir, ja que Imar i Aleix estaven malament en les seves partides ( Jefferson ja havia guanyat, com era habitual, i Carles guanyava ). Llavors L´Arian González (l’entrenador ) va fer un cop tàctic per assegurar el matx, i Imar li va demanar taules al seu contrincant que les va acceptar (s´ha de tenir en compte que el seu rival tenia quasi 200 punts d´elo menys ), i així vàrem assegurar un matx que teniem bastant pelut ( després va guanyar l’Aleix perquè el seu rival es va apurar molt de temps ).

 

A la quarta ronda, davant l’equip del Cerdanyola vam estar a punt d´empatar el matx, ja que tant l’Imar com l’Aleix podien perdre les seves partides per temps ( Carles i Jefferson, com sempre, ja havien guanyat ). Finalment ens hem imposat per 3 a 1 amb la victòria de l’Imar.

 

Finalment destacaria el gran paper que ha fet el Carles ( 5,5 de 6 punts possibles, aconseguint el diploma al millor segon tauler del torneig ) i el gran paper dels jugadors que defensaven el quart tauler ( 5,5 de 6 ) davant de jugadors que els superaven amb 200 i a vegades 300 punts d´elo a cada partida. Destacar que la revelació del campionat, sense dubte, ha sigut el Jefferson del que molta gent parlava. El Pablo també va fer un gran torneig guanyant la seva partida contra el jugador del Figueres ( amb 250 punts menys d´elo ) permitint-nos guanyar el matx ja que l’Aleix va perdre, sinó només haguèssim empatat. 


Per acabar amb una anècdota, era que com estaven a un altre hotel quan havíem de marxar, la pregunta era sempre la mateixa » On està el Pablo ? » i la resposta també » amb la novia «. Però això no és més que una anècdota perquè els xavals es van portar molt bé i vam fer tots una pinya.

 

Deixa un comentari