1a eliminatòria 3 bandes 1ª categoria catalana

1a eliminatòria 3 bandes 1ª categoria catalana

Aquest passat disabte s’ha jugat la primera eliminatòria del Campionat de Catalunya de billar a tres bandes de primera categoria, amb la participació dels jugadors de la Societat Coral Colon: Dani Sánchez, Josep Maria Mas, Ricardo García, Joan Espinasa, Juan José Pineda i Miquel Argemí.

Exempts d’aquesta primera eliiminatòria han quedat Josep Maria Mas, Ricardo García i Joan Espinasa, al trobar-ser dins dels 16 primers del ranking català. Dani Sánchez ha tingut que jugar aquesta fase prèvia ja que al ser la seva primera temporada a Catalunya en aquesta la seva tornada, figura a la posició 28 del ranking català.

Juan José Pineda i Miquel Argemí varem disputar la seva eliminatòria a les instal·acions de la Societat Coral Colon juntament amb els jugadors Joan Perales (C.B. Sant Boi) i Carles Martínez (C.B. Barcelona). Finalment, Juan José Pineda i Carles Martínez es van classificar per a la ronda següent, quedant eliminats Miquel Argemí i Joan Perales.

 Dani Sánchez va guanyar els seus dos partits a Montmeló contra Sergio Legido i Joan Bouterin, classificant-se sense problemes. 

 

participantes_eliminatoria_3_bandas_1_catg

Participants de l’eliminatòria jugada a la S. C. Colon: Joan Perales, Juanjo Pineda, Miquel Argemí i Carles Martínez

Deixa un comentari