V Obert Internacional Ciutat de Sabadell, comença el campionat!

 

Comença el torneig!

Per Albert Reginaldo

 

Un any més la Societat Coral Colon de Sabadell organitza el ja clàssic Open Internacional Ciutat de Sabadell, amb una novetat important, el grup C. A més en Josep Maria Salvans, àrbitre internacional, i un gran amic del club no arbitra aquest torneig després de moltes edicions al peu del canó, al seu lloc el AI Roger Rodriguez Font, es fa càrrec del torneig amb il·lusió al ser la seva primera edició.

Aquest any em batut un gran «record» no només en inscripcions sinó també en jugadors sub-16. La feina de tot l’equip d’escacs base ha estat culminant en aquest sentit. El Parc Central del Vallés, gràcies a la colaboració incondicionada de l’Ajuntament de Sabadell torna a ser la seu del torneig, tenint les habituals sales per l’ús dels jugadors; Bar, 2 sales d’analisi, uns jardins simplement increïbles. Però bé…! Comença el torneig, què haig d’explicar que un jugador d’escacs no sàpiga, nervis, cames tremoloses, voltes i voltes amb un peó amb tres dits de la mà… L’emoció totalment assegurada. Aquest any, continuem amb un gran número de banderes internacionals, en total 10. Tenim uns 150 jugadors d’escacs, desde GM com Vladimir Burmakin nº1 del ranking fins a jugadors de 1700 que saben moure les peces de manera justa.

La primera ronda ha estat plena de sorpreses, resultats una mica extranys; el Mestre Internacional Orelvis Perez, es deixa peça NETA en un moment en el que té una partida amb lleugera avantatge sobrat de temps. En Albert Segarra treu taules contra el ja conegut MI Rojas Keim, i el mateix passa a al taula 23 on en MF Joseph Ryan cedeix mig punt a Salagran que comença el torneig amb contundència.
Pel que fa el grup B també hi van haver sorpreses, tot i que és menys comú veure un MI deixar-se una peça sense cap tipus de compensació, alguns resultats una mica extranys però res extremadament sorprenent.
Aquest any espera ser un torneig força interessant així que animo a tots els jugadors i jugadores, aficionats, pares, mares, vaja, tothom qui vulgui! A venir al V Obert Internacional Ciutat de Sabadell a veure aquest joc de 64 caselles blanques i negres i els millors jugadors lluitant les partides.

Per veure les partides de la primera ronda feu click aquí

Deixa un comentari