Crónica intermitja del V Open Internacional Ciutat de Sabadell

 

Crónica V Internacional Ciutat de Sabadell

Per Albert Reginaldo

 

El torneig segueix vent en popa, excel·lents condicions, uns bons jugadors, un bon ambient, uns nens revoltosos amb il·lusió pels escacs, vaja, tot el que es pot demanar.

El grup A està molt disputat, en GM Emilio Cordova va fer unes taules amb GM Aroshidze Levan, que actualment és primer en solitari amb 5,5 punts de 6.
D’altre banda, el meu gran amic GM Josep Oms, va perdre contra el nº1 del ranking aquest any, el GM conegut Vladimir Burmakin. Va acabar perdent una partida que entre un final de taules, malgrat tot el temps i un parell de jugades “pestoses” no gaire fines d’en Josep, donen una lleugera avantatge a en GM Burmakin que va acabar guanyant un final de torres. Una partida molt interessant. Tot i perdre el GM Oms, està jugant a un nivell molt alt, se’l veu en forma i estic segur que lluitarà pel pòdium.

Hi ha hagut varies sorpreses, parlarem primer pel que fa la part local, en Aleix Jareño està fent un torneig simplement increïble, guanyant als Mestres Internacionals, Miguel Muñoz Pantoja i Jorge Gonzalez Rodriguez. A més també va guanyar el Mestre FIDE Carlos Larduet. En Aleix està fent un torneig impecable encara que va perdre amb en Gran Mestre Josep Oms, però bé, el Oms, és molt Oms.

Pel que fa els altres jugadors locals, estan fent un bon torneig, en Kike Colon segueix amb la seva línia excel·lent demostrant el gran talent que té, fent taules amb en Luis Rojas aquesta última ronda 6. El Adri Campos, segueix venint aquí de vacances, gaudint amb els escacs i intentant fer un bon torneig, en un grup A molt fort amb 28 titulats internacionals.

Pel que fa el grup B en Jefferson Cruz segueix demostrant el gran talent que té puntuant amb contundència, guanyant la ronda 6 i presentant-se amb 4,5 punts, lluitant pel pòdium en un grup B no tant fort com altres anys, però amb rivals coneguts com Barroso del Terrassa o Javier Morais del Mollet, que tot i ser el nº1 del torneig va punxar, però encara té bones opcions.

El grup C segueix liderat pel meu ex-alumne, del qual segueixo estant molt orgullós, Sergio Martinez, ja treu mig punt al segon amb el qual jugarà avui a la ronda 6 i 1,5 punts al tercer, ahir va guanyar una partida força complicada. Els altres jugadors segueixen competint entre ells, però no hi ha res destacat.

Bé una vegada més segueixo animant-vos a tots que vingueu a veure el torneig, i que gaudiu com jo aquests dies d’ambient, esport, i escacs.

 

Per veure les totes fotografies del torneig feu click ==> aquí

Deixa un comentari