CRÒNICA RONDA 1 – PER EQUIPS

CRÒNICA RONDA 1 – PER EQUIPS

COMENÇA EL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS

r1cat13

Per fi a començat el campionat que mes passions aixeca, desprès d’un estiu molt mogut a nivell de fixatges, per la part que ens toca hem tingut les baixes d’en Jakob, en Mellado, en Arian i en Ayas a tots ells moltes gracies per haver format part del nostre equip i per les bones estones pasades.
Per altre banda donar la benvinguda al meu amic Josep Oms al Jose Maria Hernando, al Luis Rojas i sobre tot almediàtic Paco Vallejo, també destacar la tornada d’Alex Fier.

El nostre adversari d’aquesta primera ronda era el Barcelona-Uga, fortíssim i prestigiós equip, aquest equip ha sofert les baixas de Ruben Felgaer, Joan Fluvia i Oscar Baños i las altes del frances Delorme i el jove David Pardo. Així dons posats en antecedents es presentava una emocionant batalla on qualssevol petit detall podia fer caure la balança en un o altre costat.
Cal dir que d’entrada que la preparació de les partides era mes dificultós per ells que per nosaltres en tenir una recula de jugadors de fora en disposició de venir, ells esperaven molt probablement la participació d’Agrest iNavara jugadors que han vingut els últims anys, també a J.Mª Hernando que no va jugar per infermetat, la seva alineació era bastant evident i no va sorprendre a ningú la presencia de Hèctor Mestre de 10.
El encontre fou tremendament disputat fins les vuit tocades no va acabar cap partida el primer en acabar va ser Superlopez que va guanyar una bona partida a Tommi Asis. Quasi be el mateix temps Luis Rojas s’estrenava amb nosaltres amb una victòria, sembla que va caçar d’obertura al jove David Pardo, aixo posava un 2 — 0 molt prometedor.
El 3 — 0 va posar-lo en Paco Vallejo amb una bona victòria amb blanques, partida on va portar sempre la iniciativa i no va donar opcions al Dani Alsina.
Les taules de Fier davant Fluvia i del Alvar front el francès Delorme en dues partides molt disputades va posar el 4 — 1.
En aquest moment quedaven 5 partides la situació era que dues partides les de Magem i Oms tenen bones perspectives de fet segur que no les perdíem, teníem una partida inferior la del capi Rahal i dues no aptes per cardíacs, els pipes no es posaven d’acord sobre qui estava o no millor, a mes cal tenir en conte que totes es jugaven ja amb greus problemes de temps.
Finalment en Jordi Magem i en Josep Oms no van materialitzar en victòria les seves avantatges, però les seves taules front Xavi Vila i Olga Alexandrova van donar la tranquil·litat de no poder perdre, de seguida en Perpi va guanyar al veterà Orestes Rodriguez posant el 6 — 1 tranquil·litzador, en Kike va fer mat a Hèctor Mestre i elMichael tot i anar a remolc bona part de la partida al final va poder guanyar al final, amb els destrets de temps no va veure la línea guanyadora i va perdre contra el tres vegades campió d’Espanya Àngel Martin.
Finalment un 7 — 3 boníssim resultat que de cap manera mostra l’extraordinari lluita i lo dificultós del encontre.

Ha estat un bon principi, esperem setmana a setmana que aquest bon principi es tradueixi en un esplendorós futur.

Pere Reginaldo.

Aquí podeu trobar les partides i una galeria de fotografies de la ronda 

Deixa un comentari