LLIGA CATALANA 2014

LLIGA CATALANA 2014

La Lliga Catalana antigament coneguda com a Campionat de Catalunya per Equips, ja està arribant a la seva fi pel primer equip de la nostre entitat, que ja ha entrat a la fase final del campionat amb totes les de guanyar.

Van empatar dos dels equips favorits per l’ascens: El Sant Josep no va poder guanyar el Barberà  i va haver de signar un empat en un partit que podia haver guanyat qualsevol dels dos equips. Tampoc va poder imposar-se el Barcelona UGA davant d’una combativa Escola d’Escacs de Barcelona i es va haver de conformar amb l’empat. El SCC Sabadell va ser el gran beneficiat de la jornada en derrotar el Figueres per un resultat de 6 a 4.  El Sant Andreu va recuperar la seva ratxa victoriosa en derrotar el Montcada per la mínima.

Resten dues tandes molt emocionants, on encara poden guanyar el campionat qualsevol dels equips favorits.

Actualment el quadre està així:

quadre

A falta de dues rondes el Sabadell empatat amb el Barcelona UGA, queda les rondes decisives.

Encara hi ha molta lliga per endavant, no ens rendirem.

La setmana que ve més!

Deixa un comentari