Dies de presentació i programa de la candidatura a les eleccions 2023 encapçalada per en Tomás Rodríguez Rodríguez.

La presentació del programa electoral de la candidatura d’en Tomás Rodríguez es farà en aquests dies i horaris:

SALA RECREATIVA: dilluns, 30 de gener, a les 19:00 hores

SECCIÓ DE BILLAR: dimecres, 1 de febrer, a les 19:00 hores

SECCIÓ D’ESCACS: dijous, 2 de febrer, a les 19:00 hores

DESCARREGA AQUÍ EL PROGRAMA ELECTORAL EN PDF

PROGRAMA ELECTORAL

En la Societat Coral Colón tots i totes som beneficiaris de les idees i projectes que millorin l’entitat vinguin d’on vinguin, per tant valorem tot el treball realitzat per la junta actual i sobretot el projecte d’ampliar l’espai amb el local contigu; ara bé, tot això no és suficient per a la nostra candidatura. No es tracta d’una candidatura contra una altra, sinó que veiem una sèrie de mancances. Intentarem aportar als projectes actuals una sèrie de propostes tant formals com pràctiques:

-Recollir i escoltar les aportacions i queixes dels socis/es en reunions periòdiques.
-Proposem una vocal que serà responsable de la participació de la dona. La visió de la dona és una manca que intentarem superar.
-També proposem un vocal responsable de la joventut que actuarà d’una manera transversal recollint les inquietuds de els i les joves de totes les seccions.
-Volem evitar el personalisme en les decisions, les decisions han de ser col·legiades.
-Procurarem anteposar la convivència a qualsevol conflicte.
-Els projectes que necessitin pressupost seguiran un ordre de prioritat: primer el local nou, seguit del manteniment i després els projectes de cada secció.

Per tots aquests motius i pel nostre compromís amb aquesta entitat històrica hem decidit presentar la nostra candidatura i la definim amb la següent declaració de principis:

La Societat Coral Colon ha de ser un lloc de descans, de trobada i d’idees. Aquesta junta intentarà fer realitat les propostes i aportacions de tots/es els/les socis/es. Perquè això sigui possible tot ha de fluir i, per a això, creiem que la democràcia és el millor mètode per a millorar els resultats i la convivència de l’entitat. Per tant, i per convicció, la democràcia en la gestió és un dels nostres objectius primers.

Podem veure que els centres cívics compleixen la funció de ser un lloc per a passar l’estona, per a fer activitats i també com a seus de diferents entitats, però sempre sota la supervisió dels ajuntaments i les seves polítiques i, per tant, sense autonomia. Aquí, en la nostra entitat, podem crear projectes propis amb la nostra pròpia visió. A vegades fracassem, però aquí podem refer-nos amb nous projectes. Aquesta és la part il·lusionant de pertànyer a l’entitat; som uns privilegiats.

Ser soci de La Societat Coral Colon és sentir que pots venir a passar l’estona i també somiar:
-Somiar amb una sala recreativa plena de vida com en un altre temps on se celebraven campionats de cartes i dominó i altres idees que poden sorgir.
-Somiar amb les nostres seccions de billar i escacs plenes de gent que venen a passar l’estona i a donar suport als projectes que estan en marxa i que potenciarem al màxim de les nostres possibilitats.
-Somiar que el nou local atraurà a nous socis/es que mantingui la vitalitat de la Societat Coral Colon.

Deixa un comentari