3a Ronda Copa Catalana

El dissabte dia 24 de juny es va jugar la 3ª ronda de la Copa Catalana de billar a 3 bandes per equips.

El grup C va jugar a la sala de la Societat Coral Colon.

Els equips que competien eren:

  • MANRESA
  • MONT-ROIG «A»
  • CORAL COLON

En la primera ronda d’aquest dissabte el Coral Colon es va enfrontar al Mont-Roig “A”. Totes les partides van mantenir l’emoció fins al final amb els marcadors molt ajustats. Finalment els de Mont-Roig van aconseguir imposar-se.

En la segona ronda, molt disputada també, competien Coral Colon contra l’equip de Manresa i malgrat que Francisco Vilchez va guanyar al seu contrincant, al darrer moment es van imposar els de Manresa.

En la tercera i última ronda s’enfrontaven Mont-Roig i Manresa, tots dos equips van anar molt igualats des de bon començament, tot i així va ser el Mont-Roig qui es va imposar al final, enduent-se així la 3ª ronda.

Mont-Roig guanyador grup C 3ª ronda

La final es jugarà el dissabte 1 de juliol al C.B. Monforte.

Els equips que competiran per la copa son:

10:00 MATARÓ “A” – MONT-ROIG “A”

12:00 MONFORTE “A” – SANT BOI “A”

16:00 FINAL ENTRE ELS DOS GUANYADORS DE LES PARTIDES ANTERIORS.

Molta sort i bones partides a tots!

Deixa un comentari