Campionat d’Espanya d’edats 2020


Isaac Herman Gamazo (SUB-10)

Roger Bernadó López (SUB-14)
SUB-14
SUB-12
SUB-10

Quatre jugadors del Club d’Escacs de la Societat Coral Colon, Colon Sabadell Chessy i alumnes de l’Escola d’Escacs Coral Colon han jugat el Campionat d’Espanya d’Escacs de Joves. Aquest quatre valents són Isaac Herman Gamazo, que ha participat a sub-10), Daniel Salinas Tomas i Oriol Pelegrín Serrano, que han participat a sub-12 i Roger Bernadó López que ha participat a sub-14. Dir que Daniel Salinas també ha participat a sub-14 sent una categoria superior a la seva.

La seva actuació ha sigut magnífica: Isaac Herman 3er sub10 i 1er sub-9 l’any que s’estrena a la categoria. L’any passat va quedar Campió d’Espanya sub-8.

Daniel Salinas 6è a la seva estrena a la categoria sub-12 i 7è a la categoria sub-14. La nova incorporació al club i a l’Escola d’Escacs Oriol Pelegrín, que ha debutat aquest any al Campionat d’Espanya obtenint un fantàstic resultat amb una actitud esportiva exemplar.

Roger Bernadó ha quedat Subcampió d’Espanya sub-14, amb una octava partida amb un final de rei memorable.

Tots han fet partides de gairebé quatre hores, alguns sent qui jugava la última partida de la sala. També dir que han tingut el suport del seu entrenador i preparador Lázaro Lorenzo de la Riva a través d’Internet.

Novament l’Escola d’Escacs coral colon de Sabadell ha demostrat l’alt nivell dels seus alumnes a una competició a més alt nivell d’escacs infantil.

Deixa un comentari