La Societat Coral Colon campiona de la fase territorial de Barcelona de la Copa Catalana d’escacs

Rècord de participació a les fases provincials prèvies de la Copa Catalana, amb la participació de més de 1400 jugadors, integrats a 281 equips.

La Copa Catalana -Fase Barcelona- Memorial Beatriz Alfonso, es va jugar a les instal·lacions de l’escola Xaloc de L’Hospitalet de Llobregat. L’equip de la SOCIETAT CORAL COLON va aconseguir el campionat, torneig que no guanyaba en aquesta fase territorial des de l’any 2010. El nostre equip es el defensor del campionat absolut de la Copa catalana, títol que va aconseguri l’any passat a la fase final. L’equip va estar conformat per en Viktor Moskalenco, Carles Díaz Camallonga, Daniel Gracia Ramos i Adrián Jiménez Ruano.

El Barcelona, campió de l’edició passada i un dels favorits de tornar a repetir victòria, va ser segon i va tancar el podi l’Ateneu Colon del GM Marc Narciso i IM Michael Rahal.

La fase final de la Copa Catalana, amb els campions de cada província i els millors classificats de la fase territorial, tindrà lloc al 30 d’abril.

Entrega del trofeig de campió a la Societat Coral Colon. Carles Díaz i Daniel García a la imatge.

Destacar tambè la meritòria tercera posición de l’equip de primera divisió a la seva captegoria, integrat pels jugadors locals: Roger Bernadó, Daniel Salinas, Víctor Rivas i Marc Pozanco.

Entrega del trofeig de tercer classificat de Primera Divisió a la Societat Coral Colon. Víctor Rivas a la imatge.