La Societat Coral Colon de Sabadell guanya la Copa Catalana d’escacs per sisena vegada.

La Copa Catalana 2023 es va jugar el darrer cap de setmana d’abril al restaurat Celler de Vila-seca. Un espai còmode i agradable tant per a jugadors com per l’organització i arbitratge.

El 15 de gener passat es varen fer les fases prèvies a les quatre territorials on es classificaven els dos primers de cada categoria per a jugar a la final.

El campió de la màxima categoria, la que inclou els equips de la Divisió d’Honor i la Primera Divisió, ha estat l’equip de la nostra entitat, per la mínima en el darrer instant, superant per mig punt al Valls que liderava la classificació per mig punt abans de la darrera ronda.

D’aquesta manera, el Colon Sabadell ha aconseguit fer el doblet, ja que fa dues setmanes també ens vam proclamar campions de la Lliga de Divisió d’Honor

El Valls obté el subcampionat i en tercera posició queda el Barcelona.

Els jugadors del nostre equip que  van aconseguir la Copa van ser:

  • Carles Diaz Camallonga (6,5 punts de 9 partides)
  • Daniel García Ramos (7 punts de 9 partides)
  • Viktor Moskalenko (8 punts de 9 partides Màxima puntuación del torneig) i
  • Adrián Jiménez Ruano (5 punts de 9 partides)

A la cloenda, el president de la Federació Catalana d’Escacs Pepo Viñas juntament amb el director del torneig i delegat territorial de Tarragona Jordi Mas i el president del Vila-seca Ivan Herreros, van fer l’entrega de premis a tots els equips guanyadors.

Agraïm el suport de l’Ajuntament a aquesta, com a moltes altres, activitat de la S. Coral Colon

Deixa un comentari